0
Toimintavuosia
0
Yrityksiä konsernissa
0
Liikevaihto 2017 (M€)
0
Liikevoitto 2016 (M€)
0
Henkilöstö

Yritystoiminta

UM Yhtiöt Oy on kasvava ja kehittyvä monialayhtiö. UM Yhtiöt Oy:n toiminta perustuu tytäryhtiöiden liiketoiminnan kehittämiseen, taloushallinnointiin, hankekehitykseen ja asuntojen- ja toimitilojen rakennuttamiseen.

Yhtiön tytäryhtiöhin kuuluvat mm. konekauppaa ja -vuokrausta harjoittava RealMachinery Oy, kaivinkoneiden maahantuontia ja myyntiä suorittava Dae-Tek Oy,  verkkokaupan, showroomin ja myymälän yhdistävä RealParts Oy, hankekehitystä, rakentamista ja projektinjohtopalveluja tarjoava Hankerakennus Oy, sekä maanrakennusta tarjoava Lempäälän Kaivin ja Kuljetus Oy.

Osakkuusstrategiamme

UM Yhtiöt tekee sijoituksia yrityksiin ja hankekehityksiin. Sijoitamme eri toimialoille toimiviin yrityksiin, mutta erityisen mielenkiinnon kohteina ovat mm. konekauppa, konepajateollisuus ja kiinteistöyhtiöt. Hankekehitykset suuntautuvat rakennuttamiseen, maa-alueiden kehittämiseen ja jalostamiseen.

Haluamme osallistua aktiivisesti ja pitkäjänteisesti tytäryhtiöidemme liiketoiminnan kehittämiseen tarjoamalla yritysten käyttöön hallitusjäsenten kokemusta, verkostoja ja toimialaosaamista sekä talousoshallinnon.

Liiketoiminnan kehittämisen kannalta on tärkeää, että yrityksellä on kasvumahdollisuuksia esimerkiksi kansainvälistymisen, tuote- ja palvelutarjonnan laajentamisen, uuden strategisen suuntautumisen tai toimialajärjestelyjen kautta.