0
Toimintavuosia
0
Yrityksiä konsernissa
0
Liikevaihto 2019 (M€)
0
Henkilöstö

Yritystoiminta

UM Yhtiöt Oy on kasvava ja kehittyvä konserni. UM Yhtiöt Oy:n toiminta perustuu tytäryhtiöiden liiketoiminnan kehittämiseen, hallinnointiin, kehittämiseen ja sijoitustoimintaan.

Konserniin kuuluvat mm. konekauppaa ja -vuokrausta harjoittava RealMachinery Oy konekonserni, vaihto- ja hyötyajoneuvokauppaa harjoittava RealAuto Oy sekä osakkuusyhtiöinä Hankerakennus Oy ja Tammermatic Oy. Läheisenä yhteistyökumppanina toimii myös UM Kiinteistöt Oy kiinteistökehityksessä.

Osakkuusstrategiamme

UM Yhtiöt tekee sijoituksia yrityksiin ja hankekehityksiin. Sijoitamme eri toimialoilla toimiviin yrityksiin, mutta erityisen mielenkiinnon kohteina ovat mm. tekninen kauppa, konepajateollisuus sekä Ventures- ja kiinteistöhankkeet. Hankekehitykset suuntautuvat rakennuttamiseen, maa-alueiden kehittämiseen ja jalostamiseen.
Haluamme osallistua aktiivisesti ja pitkäjänteisesti tytär- ja osakasyhtiöidemme liiketoiminnan kehittämiseen tarjoamalla yritysten käyttöön hallitusjäsentemme kokemusta, verkostoja ja toimialaosaamista sekä taloushallinnon palveluita.

Visio

UM Yhtiöt Oy on tulevaisuudessa aktiivinen osakas kasvu- ja kehityskohteissaan. Toiminnanmallit perustuvat nopeaan ja joustavaan päätöksentekoon osakkuusstrategian  mukaisesti, jossa operatiivisen toiminnan vastuu säilyy yritysjohdolla.

”Luomme lisäarvoa strategisten yhteistyökumppaneidemme kanssa sijoittamalla kohdennettuihin kasvu- ja kehityskohteisiin edesauttaen yrityksen kasvua ja kehittymistä.” - Mikko Uusi-Marttila, yrittäjä