Ajankohtaista

Wihuri Oy ostaa RealMachineryn

Kotimainen Wihuri Oy on solminut sopimuksen RealMachinery Oy:n ja sen Suomessa toimivien tytäryhtiöiden koko osakekantojen ostamisesta. RealMachinery Oy:n maahantuomiin ja edustamiin tuotteisiin Suomessa kuuluvat Doosan-, Mecalac- sekä Ammann-maanrakennuskoneet. Lisäksi konserniin kuuluvat RealLift Oy, joka myy ja maahantuo Haulotte-, Grove-, Potain-ja Palfinger -henkilönostimia ja nostureita sekä RealRental Finland Oy, joka on keskittynyt maanrakennuskoneiden vuokraamiseen. RealMachinery Oy:n palveluihin kuuluvat myös koneiden huolto- ja korjaamopalvelut. Yrityskauppaan eivät kuulu RealMachinery Oy:n ulkomailla toimivat yhtiöt.

UM Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Mikko Uusi-Marttila kommentoi:

”Olemme ylpeitä UM Yhtiöiden puolesta että perustamastamme RealMachinery Oy:stä on kasvanut 11 vuoden aikana valtakunnallinen täyden palvelun konetalo. Erityiskiitos tästä henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille, jotka ovat mahdollistaneet yhtiön kasvun merkittäväksi alan toimijaksi.

Olemme onnellisia, että RealMachineryn seuraavia kehitys- ja kasvuaskeleita mahdollistaa vahva ja perinteikäs omistajataho Wihuri Oy.”

Yrityskaupan jälkeen RealMachinery Oy:n toiminta jatkuu normaalisti osana Wihuri-konsernia. Yrityskaupan toteutuminen vaatii vielä kilpailuviranomaisten hyväksynnän.

Lisätietoja:

Mikko Uusi-Marttila

UM Yhtiöt Oy

mikko.uusi-marttila@umyhtiot.fi

Muut uutiset